We zorgen voor een optimale merkbeleving in alle visuele touchpoints, zodat jouw branding wordt doorgetrokken in alle visuele communicatie. We werken hiervoor met een pixelsysteem die jij flexibel kan inzetten op maat van jouw bedrijf en noden. Heb jij geen tijd, geen energie of geen team dat aan de slag kan met jouw branding? Geen probleem. Je kan jouw visuele communicatie ook uitbesteden aan ons zodat jouw merkindentiteit en huisstijl perfect wordt doorgetrokken in jouw communicatie. Wij ontzorgen jou dus in alle visuele uitwerkingen, waardoor jij kan focussen op de kerntaken in jouw bedrijf.

ontzorg mij 

Jouw branding consistent doortrekken in alle visuele communicatie? Yes please!

Jouw branding staat helemaal op punt en je wilt deze doortrekken naar print? Flyers, kaartjes, labels, stickers, magazine's,... Noem maar op! Ik help jou met eye-catching drukwerk en verpakkingen. We maken het ontwerp en geven advies voor papiersoorten en  druktechnieken.

ontwerp drukwerk

Verlies jij veel tijd met het maken van visuals voor jouw sociale media? We voorzien jou van handige templates of nemen de uitwerking van de visuals volledig op ons. Jij of jouw team hoeft deze enkel nog maar aan te vullen met de juiste content en ze in te plannen. Posten maar!

sociale media

Heb jij nood aan templates voor jouw bedrijf? Denk maar aan offertes, presentaties, online visuals, ebooks,... Jij wilt de aandacht trekken van jouw ideale klant. Goed design verkoopt! Wij zorgen voor aantrekkelijke templates in jouw branding. Dat maakt het verkopen al iets makkelijker.

templates of visuals

NAAR DE FUNDAMENTEN

Een totaalbranding start altijd eerst met een sterke fundering.

Voor we kijken naar verdere samenwerkingen die de branding doortrekken, moet de strategische branding volledig op punt staan. Alleen dan kan je conceptueel werken op het volledige plaatje en een totaalbeleving creëren voor jouw doelgroep.

NOG EEN STAPJE VERDER

Wat als jouw strategische branding wordt doorgetrokken in alle facetten van branding?
Van de juiste look & feel in jouw foto's tot een brandingvideo met stevige storytelling of een krachtige tone of voice in jouw copywriting. Het totaalplaatje klopt! Jij stuurt één sterke boodschap uit.

the next step

Jolien heeft niet alleen indrukwekkend werk geleverd, maar ook laten zien dat ze een geweldige teamspeler is. Ze heeft goed naar onze wensen en ideeën geluisterd, en tegelijkertijd haar eigen professionele input gegeven om het beste resultaat te bereiken. Haar vermogen om zich in te leven in ons merk en onze visie heeft ons enorm geholpen. Ook haar oog voor detail, haar creatieve denkwijze en haar vermogen om ideeën tot leven te brengen zijn werkelijk bewonderenswaardig.

- Katrien Jetten, CEO STR8FORWARD

"Ze heeft ons geholpen om ons merk naar een hoger niveau te tillen en ik weet zeker dat ze dat ook voor andere bedrijven kan doen."

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Wat begon met een vaag idee, "iets dat ik misschien wel eens moest bekijken" is uitgebloeid tot een ongelooflijk fijne samenwerking. Mijn idee werd een concrete behoefte, ik plande een gesprek in en al snel ontdekte ik dat jij voor mijn bedrijf “The perfect match” was. Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. Het is pure luxe, pure verwennerij. Jolien is echt een topper van formaat met een zeer authentieke en persoonlijke aanpak, ze zorgt voor diepgang in een samenwerking en dat leidt tot fantastische resultaten.

- Leen Blondeel, CEO b-HOME

Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. 

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Jolien nam me volledig mee doorheen het proces van mijn rebranding. Met een klein hartje begon ik aan dit proces, maar hoe zij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Jolien begreep al heel snel waar ik naartoe wil. Ik durf zelfs zeggen dat ze het nog eerder begreep dan ikzelf. Dit vertaalde zich in een branding die perfect bij me past en die me helpt zichtbaar te maken met de uitstraling die ik verdien. Het gaat veel verder dan een logo en wat kleuren. Een dikke vette 10/10 wat mij betreft.

- Sharon Cobert

Hoe jij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Een dikke vette 10/10 !

IK WIL DIT OOK

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN