Ben je toe aan ‘A brand new feeling’ voor jouw merk? Bij Studio Wal kan je terecht voor een nieuwe look met strategisch onderbouwde branding. We zetten in op visuele merkbeleving en die is op z’n sterkst als het diep van binnen komt. Studio Wal houdt je een spiegel voor, trekt de diepere lagen naar buiten én toont wat ze in het daglicht mogen zien. Met goeie en strategische branding krijg je een ingang bij je doelpubliek, want het merk leeft en de klant ervaart.

meer over Studio wal

Jouw merk komt tot leven want het draagt volledig jouw waarden.

Verwacht geen authentiek merk, maar pure merkexpressie.

Brandingtrajecten starten vanaf €6000

Een ultieme merkervaring met sterke branding die overal wordt doorgetrokken

Wat als er nog meer mogelijk is?

Bij studio wal kan je terecht voor een all-in merkbeleving. Als jouw persoonlijke brand expert en creative director help ik jou op weg met een totaalconcept, strategisch onderbouwd, in combinatie met visuele uitwerkingen die jouw branding volledig gaat doortrekken in de klantenbeleving. Dat is love at first sight en klanten die zich aan jou binden.


We geloven dat een doordachte brandingstrategie de sleutel is tot langdurig succes. We creëren een merkidentiteit die aansluit bij jouw doelgroep en werken een visuele huisstijl uit.

STRATEGISCHE
BRANDING

jouw merk sterk in de markt

BRANDING STRATEGIE
VISUELE RICHTING
LOGO SUITE
MERKKLEUREN
HUISSTIJL
BRAND GUIDELINESwAT KRIJG JE?

01

STAP

LET'S MAKE MAGIC!

YES, ONTZORG MIJ! 

BRAND VISUALS
TEMPLATES
marketingmateriaal
PACKAGING
ebooks
(werk)boeken
magazines
...

WAT IS ER MOGELIJK?

We zorgen voor een optimale merkbeleving in alle visuele touchpoints, zodat jouw branding wordt doorgetrokken in alle visuele communicatie. We werken hiervoor met een pixelsysteem die jij flexibel kan inzetten op maat van jouw bedrijf en noden. Wij ontzorgen jou dus in alle visuele uitwerkingen.

VISUELE
COMMUNICATIE

Inzetten op merkbeleving

02

STAP

BRANDINGSHOOT
VIDEOGRAFIE
FOTOGRAFIE
COPYWRITING
WEBDESIGN
SOCIAL MEDIA BEHEER

WAT IS ER MOGELIJK?

GUIDE ME, PLEASE!

We gaan opzoek naar de juiste partners die passen bij de strategische branding die we samen hebben ontwikkeld waardoor je een consistente en indrukwekkende merkbeleving kunt creëren die aansluit bij jouw strategische doelstellingen.

ART
DIRECTION

totaalbeleving in branding

03

STAP

EERDERE PROJECTEN

Klaar om indruk te maken op jouw doelgroep?

Sterke branding zet de deur op een kier en creëert een ingang bij jouw doelpubliek. 

Ben jij ook enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Klaar voor jouw merktransformatie?

Jolien heeft niet alleen indrukwekkend werk geleverd, maar ook laten zien dat ze een geweldige teamspeler is. Ze heeft goed naar onze wensen en ideeën geluisterd, en tegelijkertijd haar eigen professionele input gegeven om het beste resultaat te bereiken. Haar vermogen om zich in te leven in ons merk en onze visie heeft ons enorm geholpen. Ook haar oog voor detail, haar creatieve denkwijze en haar vermogen om ideeën tot leven te brengen zijn werkelijk bewonderenswaardig.

- Katrien Jetten, CEO STR8FORWARD

"Ze heeft ons geholpen om ons merk naar een hoger niveau te tillen en ik weet zeker dat ze dat ook voor andere bedrijven kan doen."

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Wat begon met een vaag idee, "iets dat ik misschien wel eens moest bekijken" is uitgebloeid tot een ongelooflijk fijne samenwerking. Mijn idee werd een concrete behoefte, ik plande een gesprek in en al snel ontdekte ik dat jij voor mijn bedrijf “The perfect match” was. Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. Het is pure luxe, pure verwennerij. Jolien is echt een topper van formaat met een zeer authentieke en persoonlijke aanpak, ze zorgt voor diepgang in een samenwerking en dat leidt tot fantastische resultaten.

- Leen Blondeel, CEO b-HOME

Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. 

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Jolien nam me volledig mee doorheen het proces van mijn rebranding. Met een klein hartje begon ik aan dit proces, maar hoe zij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Jolien begreep al heel snel waar ik naartoe wil. Ik durf zelfs zeggen dat ze het nog eerder begreep dan ikzelf. Dit vertaalde zich in een branding die perfect bij me past en die me helpt zichtbaar te maken met de uitstraling die ik verdien. Het gaat veel verder dan een logo en wat kleuren. Een dikke vette 10/10 wat mij betreft.

- Sharon Cobert

Hoe jij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Een dikke vette 10/10 !

IK WIL DIT OOK

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN