lees meer

STRATEGISCH BRANDING BUREAU DIE JOUW ORGANISATIE IMPACTVOL WEERSPIEGELT en IN DE MARKT plaatst. 

laten we samenwerken

Studio Wal helpt bedrijven groeien door ze een gezicht te geven en hun persoonlijkheid te weerspiegelen in een visuele identiteit.

Jouw brand expert en rots in de branding!

Als jij opzoek bent naar iemand die jouw zaak een spiegel kan voorhouden, that's me! Ik doe niets liever dan jouw verhaal weerspiegelen in een visuele identiteit die klopt en écht werkt. Een branding volledig op maat en met 100% tevredenheid. We gaan voor niets minder! 

Jolien Wallenus

OPRICHTSTER / ONTWERPER / CREATIVE DIRECTOR

Bij studio wal kan je ook terecht voor een all-in merkbeleving. Als jouw persoonlijke brand expert en creative director help ik jou op weg met een totaalconcept, strategisch onderbouwd, in combinatie met visuele uitwerkingen die jouw branding volledig gaat doortrekken in de klantenbeleving. Dat is love at first sight en klanten die zich aan jou binden.


ontdek onze diensten

over jolien en studio wal

BORN TO BRAND!

EMPATHIE

ONZE WAARDEN

TRANSPARANTIE

HELDERHEID

CO-CREATIE

EIGENHEID

CREATIVITEIT

Na het luisteren, komt het doorvoelen. Dankzij ons empathisch vermogen zitten we al snel in de juiste richting.

Transparatie is uiterst belangrijk in onze samenwerkingen. Zowel van onze kant als van jouw kant.

Dankzij een strategisch voortraject brengen we eerst alles helder in beeld. Zo wijzen onze neuzen dezelfde kant uit.

We betrekken jou actief mee in het brandingproces. Zo komen we tot een resultaat dat echt past bij jouw bedrijf.

we gaan opzoek naar de expressieve eigenheid van jouw bedrijf en brengen die visueel naar buiten.

We bouwen jouw branding op from scratch en rollen ze helemaal uit tot in detail. Let the creativity flow!

Succes in branding komt voort uit strategie, expressieve eigenheid en het opbouwen van vertrouwen.

SAMEN IMPACT MAKEN

Studio Wal is zich bewust van de impact en de opportuniteiten waarmee branding vandaag en vooral ook morgen het verschil kan maken. 

Your brand is what people say about you when you are not in the room

Branding helpt jouw authentieke karakter te tonen en de betrouwbaarheid te vergroten. Design zal het vervolgens doen verkopen. Neem jouw klant mee in een totaalconcept met een volledig uitgewerkte merkbeleving waarmee jij echt het verschil maakt. Zo verkoop jij vanaf dan niet alleen meer een product of een dienst, maar ook een gevoel of een beleving. Jouw producten of diensten zijn dan niet veranderd, maar de waarde die de klant er aan geeft, vergroot aanzienlijk. Het gaat over het imago, de reputatie en het gevoel dat jouw merk uitstraalt. Samen met jou creëren we een merk dat aliveness uitstraalt. 

de uitdaging van vandaag en morgen

Breek met de massastroom van look-a-like merken die bijdragen aan de vergrijzing van jouw marktgebied. 

Wat gebruikers zien, moet enerzijds authentiek en anderzijds geloofwaardig zijn. Alleen dan gaat men zonder aarzelen over tot een aankoopbeslissing omdat het goed voelt en klopt voor de klant. Alleen dan kiezen ze magnetisch en overtuigd voor jou en steek jij met kop en schouders uit boven de concurrentie. Als je dat niet doet. Als je niet authentiek of geloofwaardig bent, dan kan je vandaag niet meer concurreren tenzij jij de goedkoopste aanbieder wordt in jouw marktgebied. Dat is niet wat jij wilt. Jij wilt kwaliteitsvolle diensten en producten aanbieden waar de klant ook de meerwaarde van kan zien.

aliveness voor mijn merk

Ben jij ook enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Klaar voor jouw merktransformatie?