Als gepassioneerd brand expert en spreker, sta ik klaar om mijn diepgaande kennis over branding en merkstrategie met jouw publiek te delen. Of je nu op zoek bent naar een boeiende lezing tijdens een evenement of een inspirerende masterclass voor ondernemers, mijn doel is om jouw doelgroep te inspireren en te informeren.


Mijn expertise in jouw traject met een masterclass of een workshop? Of liever mij als spreker op jouw event?

Mijn benadering van branding is gebaseerd op mijn ervaring en expertise. Ik deel graag mijn inzichten en strategieën in hoe je met branding een sterk merk kan creëren. Mijn presentaties zijn informatief, inspirerend en gericht op de praktische toepassing.

Mijn doel is om het publiek te boeien en te motiveren. Ik deel verhalen uit de praktijk en waardevolle inzichten die bedrijven kunnen helpen hun merk te versterken en te laten groeien.


Ik geloof dat branding de basis vormt voor een sterk merk.

Marty Neumeier

"Je merk is niet wat je zegt dat het is;
het is wat je klanten denken dat het is."

Meer info over het traject

Meer info over het traject

Meer info over het traject

Of je nu een inspirerende spreker zoekt voor je evenement of een ervaren expert om ondernemers te begeleiden in hun brandingreis, ik sta voor je klaar. Neem contact met mij op om te bespreken hoe ik jouw evenement of masterclass tot een onvergetelijke ervaring kan maken.


IK WIL JOU ALS SPREKER

Neem contact op!

THANK YOU!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Jolien heeft niet alleen indrukwekkend werk geleverd, maar ook laten zien dat ze een geweldige teamspeler is. Ze heeft goed naar onze wensen en ideeën geluisterd, en tegelijkertijd haar eigen professionele input gegeven om het beste resultaat te bereiken. Haar vermogen om zich in te leven in ons merk en onze visie heeft ons enorm geholpen. Ook haar oog voor detail, haar creatieve denkwijze en haar vermogen om ideeën tot leven te brengen zijn werkelijk bewonderenswaardig.

- Katrien Jetten, CEO STR8FORWARD

"Ze heeft ons geholpen om ons merk naar een hoger niveau te tillen en ik weet zeker dat ze dat ook voor andere bedrijven kan doen."

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Wat begon met een vaag idee, "iets dat ik misschien wel eens moest bekijken" is uitgebloeid tot een ongelooflijk fijne samenwerking. Mijn idee werd een concrete behoefte, ik plande een gesprek in en al snel ontdekte ik dat jij voor mijn bedrijf “The perfect match” was. Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. Het is pure luxe, pure verwennerij. Jolien is echt een topper van formaat met een zeer authentieke en persoonlijke aanpak, ze zorgt voor diepgang in een samenwerking en dat leidt tot fantastische resultaten.

- Leen Blondeel, CEO b-HOME

Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. 

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Jolien nam me volledig mee doorheen het proces van mijn rebranding. Met een klein hartje begon ik aan dit proces, maar hoe zij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Jolien begreep al heel snel waar ik naartoe wil. Ik durf zelfs zeggen dat ze het nog eerder begreep dan ikzelf. Dit vertaalde zich in een branding die perfect bij me past en die me helpt zichtbaar te maken met de uitstraling die ik verdien. Het gaat veel verder dan een logo en wat kleuren. Een dikke vette 10/10 wat mij betreft.

- Sharon Cobert

Hoe jij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Een dikke vette 10/10 !

IK WIL DIT OOK

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN