Jouw branding hoort, als een spiegel, alle waarden te weerkaatsen. We nemen branding serieus en benaderen het vanuit een strategisch oogpunt. Bij Studio Wal zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte branding die gericht is op het aantrekken van jouw ideale klanten. Dit zijn klanten die geloven in de unieke ‘waarom’ van je bedrijf en die loyale fans worden. We begrijpen wat deze klanten aantrekt en stemmen jouw strategische branding daarop af.


MEER OVER STUDIO WAL

Samen zetten we een onvergelijkbaar merk neer, dat jouw volste waarde weerspiegelt.

Transformeer jouw bedrijf naar een merk waarmee jij impact maakt. 

KENNISMAKEN

Klaar om indruk te maken op jouw doelgroep?

Sterke branding zet de deur op een kier en creëert een ingang bij jouw doelpubliek. 

Ben jij klaar om in de spiegel te kijken en uit te stralen wat je waard bent?

Mirror morror on the wall
you're the most authentic of them all.

Jij bent uniek en jouw bedrijf is dat ook, want niemand is zoals jij. De spiegel liegt niet. We brengen wat vanbinnen zit, ook naar buiten. De passie, de persoonlijkheid en jouw expressieve eigenheid. We gaan voor een authentieke weerspiegeling en represenatie van jouw merk. Alsof je voor het eerst in de spiegel kijkt en jezelf ziet.

Sterke branding vormt nu de spiegel van jouw merk. Samen zetten we een onvergelijkbaar merk neer, dat jouw volste waarde weerspiegelt. Het enige wat je moet doen is jezelf toestemming geven om in de spiegel te kijken. Ben jij klaar om jouw onderneming een spiegel voor te houden?

Je trekt aan wat je uitstraalt. Het werkt zoals een spiegel: kijk er boos in en zij kijkt boos terug. Glimlach en zij glimlacht ook. Wil jij een exclusieve doelgroep aantrekken in de bovenklasse voor jouw high-end diensten? Dan moet je deze exclusiviteit en high-end ook gaan uitstralen. Wordt onweerstaanbaar in jouw markt. Je gaat geen spiegel voorbij zonder er stiekem in te kijken. Ik zorg ervoor dat jij gezien wordt en dat ze jouw niet meer kunnen ontzien.

Het is belangrijk om eerst naar binnen te keren. Wie is jouw bedrijf? Welke klanten wil je bedienen? Wat zijn de waarden, de doelen en de ambities? Toont zich dat ook al aan de buitenkant? Ons strategische voortraject zorgt ervoor dat jij jouw doelgroep beter begrijpt en jouw positionering scherper naar buiten brengt. Geen vage merkidentiteit, maar wel heldere, krachtige en doordachte branding.

Als een spiegel niet helder is, komt er stof op.

The mirror of your brand
You're Brand Reflection.

WEERSPIEGEL MIJN MERK

DEZE MERKEN GINGEN JOU VOOR

sterke branding vormt de spiegel van jouw merk

Stijg uit boven de massa terwijl je trouw blijft aan het spiegelbeeld van jouw bedrijf.

Ik lever jou alle bestanden aan met een overzichtelijke BrandGuide waarmee jij aan de slag kan. Je bent nu klaar om te lanceren en jouw stempel te drukken. Daarna begeleid en ondersteun ik jou verder in het natraject en eventuele opvolging.

03. waarmaken

We hebben een helder zicht op jouw strategie, doelgroep en werkwijze. Ik ga aan de slag met het ontwerpen van jouw branding die de perfecte weerspiegeling wordt van jouw bedrijf. We gaan voor 100% tevredenheid!

02. Ontwerp

We starten met een voorafgaande vragenlijst en een strategische workshop. Hiermee gaan we de belangrijkste strategische lijnen uiteenzetten en bepalen we de merkpersoonlijkheid. Dit vormt de basis van de verdere uitwerking.

01. Strategie

PROCES

Ben jij ook enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Wordt terug verliefd op het spiegelbeeld van jouw merk

NOG EEN STAPJE VERDER

Van zodra de fundamenten goed staan, moet je de strategische branding overal doortrekken in al jouw visuele communicatie. Het is belangrijk dat de look&feel van jouw merk zichtbaar is in alle touchpoints waarmee jouw (potentiële) klanten in aanraking komen. Ook dat kunnen wij voor jou doen.

the next step

Jolien heeft niet alleen indrukwekkend werk geleverd, maar ook laten zien dat ze een geweldige teamspeler is. Ze heeft goed naar onze wensen en ideeën geluisterd, en tegelijkertijd haar eigen professionele input gegeven om het beste resultaat te bereiken. Haar vermogen om zich in te leven in ons merk en onze visie heeft ons enorm geholpen. Ook haar oog voor detail, haar creatieve denkwijze en haar vermogen om ideeën tot leven te brengen zijn werkelijk bewonderenswaardig.

- Katrien Jetten, CEO STR8FORWARD

"Ze heeft ons geholpen om ons merk naar een hoger niveau te tillen en ik weet zeker dat ze dat ook voor andere bedrijven kan doen."

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Wat begon met een vaag idee, "iets dat ik misschien wel eens moest bekijken" is uitgebloeid tot een ongelooflijk fijne samenwerking. Mijn idee werd een concrete behoefte, ik plande een gesprek in en al snel ontdekte ik dat jij voor mijn bedrijf “The perfect match” was. Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. Het is pure luxe, pure verwennerij. Jolien is echt een topper van formaat met een zeer authentieke en persoonlijke aanpak, ze zorgt voor diepgang in een samenwerking en dat leidt tot fantastische resultaten.

- Leen Blondeel, CEO b-HOME

Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. 

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Jolien nam me volledig mee doorheen het proces van mijn rebranding. Met een klein hartje begon ik aan dit proces, maar hoe zij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Jolien begreep al heel snel waar ik naartoe wil. Ik durf zelfs zeggen dat ze het nog eerder begreep dan ikzelf. Dit vertaalde zich in een branding die perfect bij me past en die me helpt zichtbaar te maken met de uitstraling die ik verdien. Het gaat veel verder dan een logo en wat kleuren. Een dikke vette 10/10 wat mij betreft.

- Sharon Cobert

Hoe jij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Een dikke vette 10/10 !

IK WIL DIT OOK

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN