Branding omvat niet alleen om een merkidentiteit en een huisstijl, maar gaat nog veel verder. De 'look & feel', de 'tone of voice' en de volledige sfeer en vibe die vooropgesteld is in de strategische branding, moet ook terugkomen in al jouw tekst- en beeldmateriaal. Hoe zorg je ervoor dat deze verder bouwen op de branding? Daar helpen wij jou graag mee. We gaan op zoek naar de juiste partners die passen bij de strategische branding die we samen hebben ontwikkeld. Hierdoor creëren we een consistente en indrukwekkende merkbeleving die aansluit bij jouw strategische doelstellingen.

MEER OVER STUDIO WAL

Met totaalbranding wordt je een ongezien merk en maak je grootse impact.

PARTNERSHIPS

Website  |  Copywriting  |  Fotografie  |  Videografie  |  Marketing  |  Packaging  |  Motion Design
...

Fotografie, videografie, copywriting, webdesign, social media,... Ik geloof sterk in de kracht van ieders expertise en talenten. Dat wilt zeggen: geen medewerkers of freelancers in house die alle klanten bedienen in éénzelfde stijl of aanpak, maar sterke samenwerkingen gebaseerd op jouw noden. Helemaal op maat!

Door de strategische betrokkenheid en diepgaande voorkennis van jouw merk, kan ik de juiste professionals in mijn netwerk zorgvuldig selecteren en zorgen voor een vlekkeloze en persoonlijke overdracht. Geen keuzestress en toch de beste resultaten. 

Ik ben jouw persoonlijke merkbewaker in het proces en zal alles in goede banen leiden. Samen creëren we een doordachte merkstrategie om jouw ambities en doelen te realiseren. We zorgen voor een optimale merkbewaking kloppend met jouw branding.

EEN BELEVINGSMERK WORDEN 

Samen met een team van topexperten maak ik van jouw bedrijf een belevingsmerk.

Hoe werkt dat?

Als jouw persoonlijke merkbewaker neem ik de rol van coördinator op mij. Ik zorg voor een vlotte overhandiging tussen jou en de geselecteerde partners. Hierdoor kunnen we gezamenlijk werken aan een succesvolle uitwerking.

03. uitvoering

Op basis van mijn expertise geef ik deskundig advies over welke partners het beste aansluiten bij jouw specifieke behoeften. We kijken naar wie past in het totaalplaatje en wie jouw branding mee kan versterken.

Door nauw samen te werken, heb ik al een concreet inzicht in jouw doelen en visie. Ik luister aandachtig naar jouw unieke behoeften en ik denk vanuit mijn strategisch oogpunt mee na over de volgende stappen.

01. luisteren

PROCES

02. adviseren

Waarom met Studio Wal?

Waar freelancers zich beperken tot de basisuitwerking en waar marketingbureaus je overspoelen met verschillende contactpersonen, bied ik een unieke combinatie van expertise en persoonlijke betrokkenheid. Ik ga voorbij aan oppervlakkige ontwerpen en creëer een sterke merkidentiteit met toekomstpotentieel. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt dat jouw verhaal, visie en ambities door en door kent. Hierdoor kunnen we effectieve strategieën ontwikkelen die aansluiten bij jouw unieke bedrijfsbehoeften en doelen.

NAAR HET PORTFOLIO

Ik wil jou als merkbewaker

The sweet spot: Tussen de freelancer en een marketingbureau.

STRATEGISCHE BRANDING

Een totaalbranding start altijd eerst met een sterke fundering.

Voor we kijken naar verdere samenwerkingen die de branding doortrekken, moet de strategische branding volledig op punt staan. Alleen dan kan je conceptueel werken op het volledige plaatje en een totaalbeleving creëren voor jouw doelgroep.

Jolien heeft niet alleen indrukwekkend werk geleverd, maar ook laten zien dat ze een geweldige teamspeler is. Ze heeft goed naar onze wensen en ideeën geluisterd, en tegelijkertijd haar eigen professionele input gegeven om het beste resultaat te bereiken. Haar vermogen om zich in te leven in ons merk en onze visie heeft ons enorm geholpen. Ook haar oog voor detail, haar creatieve denkwijze en haar vermogen om ideeën tot leven te brengen zijn werkelijk bewonderenswaardig.

- Katrien Jetten, CEO STR8FORWARD

"Ze heeft ons geholpen om ons merk naar een hoger niveau te tillen en ik weet zeker dat ze dat ook voor andere bedrijven kan doen."

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Wat begon met een vaag idee, "iets dat ik misschien wel eens moest bekijken" is uitgebloeid tot een ongelooflijk fijne samenwerking. Mijn idee werd een concrete behoefte, ik plande een gesprek in en al snel ontdekte ik dat jij voor mijn bedrijf “The perfect match” was. Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. Het is pure luxe, pure verwennerij. Jolien is echt een topper van formaat met een zeer authentieke en persoonlijke aanpak, ze zorgt voor diepgang in een samenwerking en dat leidt tot fantastische resultaten.

- Leen Blondeel, CEO b-HOME

Sinds de start van onze samenwerking ben ik al verschillende keren van m'n sokken geblazen. 

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Jolien nam me volledig mee doorheen het proces van mijn rebranding. Met een klein hartje begon ik aan dit proces, maar hoe zij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Jolien begreep al heel snel waar ik naartoe wil. Ik durf zelfs zeggen dat ze het nog eerder begreep dan ikzelf. Dit vertaalde zich in een branding die perfect bij me past en die me helpt zichtbaar te maken met de uitstraling die ik verdien. Het gaat veel verder dan een logo en wat kleuren. Een dikke vette 10/10 wat mij betreft.

- Sharon Cobert

Hoe jij mijn gevoel en de look & feel zo sterk naar buiten kon brengen is onbeschrijfelijk. Een dikke vette 10/10 !

IK WIL DIT OOK

IK WIL DIT OOK

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN